Tuesday, November 11, 2008

Dinner @ Bora Ombak





Salam..

Kitaorang taktau la nak cakap apa dengan orang yang tak gi. Rugi tu memang korang rugi. hehehe.. Tapi takpela. Yang penting kami 10 orang yang hadir ke makan malam tersebut adalah wakil kepada anda semua.

Ceritera malam itu bermula apabila kami berkumpul di masjid selepas solat maghrib. Tunggu Emylia lak sebab lambat. Hehehehehe.. Sian Emylia. Jadi selepas kami bertolak, kami sampai ke Bora Ombak dalam jam 8.20 malam. Jenuh jugak nak mencari meja nombor 33 kitaorang. Ingtkan kat depan stage. Rupa-rupanya hekEleeeeee... Teceruk kat dalam sana.Apa orang lain buat kat luar langsung kitaorang taktau. Tapi takpe. UNITEN punya ahli ni lain sket. Depa memang ske pun di"dipencilkan". Tengok jela gambar-gambar tu. Lansung takde muka sedih dipinggirkan.

Makanan kat sana jangan cakap la. Sedap betul.. Rasa cam dah kenyang tapi still taknak stop gak. Korang beli ABC kat kedai berapa? kat situ kitaorang makan free je beb.






1 comment:

amran said...

ooOOO... sedap.. sedap.. sedap!hehe