Saturday, October 4, 2008

Demo kebal





Alhamdulillah.. cuti raya pun dah abis.. sekarang dah sampai masa untuk student-student Uniten kembali memecahkan kepala untuk Test 2 dan Final exam.. Gelak ramai-ramai. kah3..




Okeh.. Gelak punya gelak jom kita imbau balik antara demo yang penah kitaorang buat. Antara demo yang pernah kitaorang buat adalah "Demo Kebal". Kenapa nama dia kebal? Sebab masa tu Kelab Bencana Alam (KEBAL) tengah buat dinner, si Emylia ni lak gatal sangat nak Silat Cekak hanafi buat demo, Kitaorang pu layan jelaaa. Kalau ada kelakar jangan la gelak. Sebab memang bengang gak dengan penjaga music tu, orang dah pesan suro pasang kuat, dia pasang setakat sedap telinga dia mendengar je.. Ketuk kepala tu kang!

1 comment:

emylia said...

waaaaa~~nape aku lak gatal... T.T tp masyuk weh XD