Saturday, October 11, 2008

Demo open day.







Okeh. ni nak cerita sikit pasal demo yang penah kita buat masa openday Uniten yang lepas. Masa ni Shah Aizat masih lagi sebagai YDP persatuan kita. Jadi pihak pengurusan open day ada jemput kita untuk lakukan demo kepada para pengunjung yang datang.




Yang kelakarnya semua budak-budak tamat malas nak turun demo. So along dengan kuasa vetonya telah mengarahkan budak-budak yang dah masuk peringkat potong join demo. Peerrrrghh... first time dalam sejarah budak peringkat potong masuk demo. Kelakar pun ada gak. So tengok la demo yang disertai oleh budak-budak potong ni. Thanks to Hafiz Jamil sebab conduct demo ni. Uniform budak-budak potong ni pulak ramai yang dok pinjam.. hehehe... mana taknya. tamat pun belum memangla takde unifrom lagi.


video

No comments: