Monday, February 9, 2009

Kami Bermain Boling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeaaaaaaaaahhhhh,,,,, Seronok tak terkata pada ahad yang lalu apabila kami menyertai Pertandingan Boling Terbuka anjuran Persatuan Seni Silat Cekak Ustaz Hanafi Malaysia... Kami mula berkumpul di UNITEN seawal 7.45 pagi... tapi biasalah.. janji 7.45, 8.15 baru semua kumpul... ish3...

Kami kemudian bertolak ke Ampang Superbowl dan melihat persiapan yang dilakukan oleh para penganjur... Pada jam 9.30 pagi, acara dimulakan dengan warm up beramai-ramai dan dirasmikan oleh Tuan Haji Md Nasir Md Arshad dengan balingan pertama beliau. Tapi nasib baik tak masuk longkang. Hehehehehe..

Lalu kami pun berpesta dengan balingan demi balingan ke aturan pin yang sedia dirempuh oleh bola bowling kami.. tak kurang juga longkang yang sentiasa tidak sunyi dari bola-bola boling Luqman, Izuan dan kawan-kawan kita yang lain. Hahahahaha!!!!!

Apapun, kami sangat enjoy pada masa itu walaupun tidak memenangi sebarang hadiah. Tapi Exco Publisiti memenangi peraduan teka berat buah. Nak sangat teka buah last-last dapat hadiah buah tu. hahahaha... Kami pulang ke UNITEN pada jam 1 Tengahari.........No comments: